Musiikkijuhla 2018

juliste_2018_A4[6161]-1

MUSIIKKIJUHLA KÄRSÄMÄEN PAANUKIRKOSSA

Musiikkia Paanukirkossa juhlaviikonloppu on vakiinnuttanut paikkansa joka vuotisena kulttuuritapahtumana Kärsämäen kauniissa ja ainutlaatuisessa Paanukirkossa. Tänä vuonna viikonloppuun on rakennettu tunteikas ja monipuolinen kokonaisuus asiakaskunnan toiveita kuunnellen.

Viikonlopun ohjelman aloittaa perjantai-iltana iskelmätaivaan valovoimainen tulkitsija tangokuningatar Arja Koriseva. Hän esittää pianisti Minna Lintukankaan kanssa tunnelmallisen kokonaisuuden elämän makuisia lauluja sen ilon, onnen ja haikeuden hetkistä. Lauantaipäivänä on lasten ikioman musiikkihetken vuoro. Tämä luova konsertti innostaa sukeltamaan satu- ja äänimaisemiin Liikkuvan Lastenkulttuurikeskus Uulun johdolla. Lauantai-iltana Paanukirkon estradin valtaa karismaattinen rokkari JP Leppäluoto akustisella konsertillaan. Musiikkitapahtuman viimeistelee sunnuntaina loistelias baritoni Esa Ruuttunen yhdessä Matti Makkosen johtaman sellotrion kanssa Kauneimmat Hengelliset Laulut –konsertillaan.

Paanukirkko luo ainutlaatuisen miljöön kulttuuritapahtumille. Tilan akustiikka on loistava, sitä ovat ihastelleet artistit ja yleisö koko Paanukirkon olemassaolon ajan. Paanukirkkoon mahtuu maksimissaan vain 170 kuulijaa. Pienimuotoisuus upean akustiikan ja lämminhenkisen sisustuksen kanssa luovat intiimin ja käsinkosketeltavan tunnelman esiintyjien ja yleisön välille, mikä jaksaa sykähdyttää aina uudestaan.

Lämpimästi tervetuloa Musiikkia Paanukirkossa -juhlaan Kärsämäelle!